Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Träna som en astronaut med Space Nation Navigator

Träna som en riktig astronaut.

Det europeiska rymdföretaget Space Nation har genom samarbete med NASA skapat en app. Appen, Space Nation Navigator, ger möjlighet att gå igenom ett liknande träningsprogram som astronauter genomgår innan de beger sig ut i rymden.
    Förutom fysisk träning får man träna upp sitt psyke och sociala kunskaper. De olika momenten tränas med hjälp av frågor och spel. Under vägen blir man belönad med diverse medaljer, men det går även att vinna riktiga priser i appen. Man kan bland annat vinna en resa till Island och få besöka platser där Apollo-programmets astronauter tränade.
    Train like an astronaut.
    Appen är gratis och finns till AndroidGoogle Play: Space Nation Navigator.

Kommentarer är avstängda.