Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Bilder från tidigare Vita huset-middagar

Skådespelaren John Travolta dansar med prinsessan Diana vid en middag i Vita huset 1965. Även om händelsen inte var vid en statlig middag, är den en av de mest kända Vita huset-middagarna som fångats på bild.
(Foto: Ronald Reagan Library.)

I dag tisdag kommer president Donald Trump och “första damen” Melania Trump att vara värd för den första officiella statsmiddagen för denna administration i Vita huset. De hedras av ett besök av franske presidenten Emmanuel Macron.
    Medan fru Trumps team och Vita huset-personalen arbetar på de sista detaljerna för det formella evenemanget, tar vi en blick tillbaka på några statliga middagar som hållits av tidigare amerikanska presidenter, från Eisenhower till Obama.
    Photos From State Dinners Past (32 foton).

Kommentarer är avstängda.