Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Eddie Puteras anpassade miniatyrdioramor

Fantastiska miniatyrskapelser …

Diorama eller tittskåp (av grekiskans “dioran”, se igenom) är ett arrangemang med föremål i förgrunden och en fond, målad och kombinerad med förgrunden på ett sådant sätt att de ger en perspektivisk helhetsbild.
    Den malaysiske konstnären Eddie Puttar skapar underbara detaljerade miniatyrdioramor av alla slag. Och han har bara gjort det i tre år! Några av scenerna är från hans barndomsminnen, och han gör också skräddarsydda dioramor till kunders specifikationer. Andra är helt fiktiva.
    Eddie Puttar: EP-Visual-Art.
    Instagram: eddieputera.
    BoredPanda: Artist Recreates People’s Childhood Memories With Realistic Dioramas, And The Result Will Amaze You.

Kommentarer är avstängda.