Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Jordbävningen i Lombok

En kraftig jordbävning slog till mot indonesiska ön Lombok.

Under natten den 5 augusti slog en jordbävning med magnituden 6,9 (7,0) till i den indonesiska ön Lombok och närliggande Bali. Den norra delen av Lombok påverkades hårt, med tusentals skadade byggnader eller förstörda. Indonesiska myndigheter jobbar fortfarande med att evakuera och skydda dem i nöd och har utfärdat varierande uppdateringar, men åtminstone 250 dödsfall och många hundra skador har hittills rapporterats och tiotusentals har lämnats hemlösa. Området drabbades av ett skalv på 6,4-den 29 juli och har upplevt ett antal efterskalv.
    Images From the Lombok Island Earthquake (32 foton).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv