Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Leviathan, Apokalypsarken – En otroligt detaljerad gotisk skulptur

Häftig gotisk skulptur.

Tatuering-konstnären och skulptören Jason Stieva har skapat monteringskonst under nästan 20 år. Under de senaste nio åren har han arbetat med sin gotiska “Times-serie”, som började när han förvärvade en del från en gammal urmakare. Blanda askar och mekanismer och andra funna material blev hans skulpturer väldigt surrealistiska och fyllda med detaljer.
    För “Leviathan, Apokalypsarken” spenderade Stieva cirka 15 månader för att skapa det spöklika piratskeppet fyllt av barbariska figurer. Som ägare till en egen tatueringstudio, Sinful Inflictions (Kanada), gör han sina konstnärliga arbeten under sin fritid. “Skulptur är mycket annorlunda än tatuering som jag kan göra när som helst”, berättar han. “Med skulpturer måste jag vara på humör för att arbeta med dem och inte tvingas av tidsfrist”.
    Instagram: #arkoftheapocalypse.
    Instagram: shallowgravestudios.
    Tatueringsstudions häftiga hemsida: Sinful Inflictions.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv