Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Återvinning i STOR SKALA

Hallå gott folk, lämnar ni alla flaskor och burkar till återvinning, eller hamnar dom i naturen? Här är iallafall en man som kör alla burkar och plastflaskor till återvinningsstationen. Ett gott föredöme för oss alla. Beslutsamt kämpar han …Foto: ABB. En av vinnarbilderna i kategorin Beslutsamhet.
    ABB, som är ett internationellt ledande bolag inom kraft- och automationsteknik, brukar utlysa fototävlingar som syftar till att illustrera företagets affärsprinciper. En fototävling är ett kreativt sätt att levandegöra våra affärsprinciper och hjälpa ABB att föra ut dessa principer till medarbetare, kunder och opinionsbildare runt om i världen, säger man på ABB.
    62 vinnarbilder av 736 tävlingsbidrag från 47 länder blev resultatet. (Klicka på Bildarkiv — ABB:s fototävling 2004.)

1 kommentar to “Återvinning i STOR SKALA”

  1. Sebastian säger:

    Skön bild. Vill du också bli en miljöhjälte på ditt företag? Se till att få bästa möjliga ekonomiska och miljömässiga utfall från er avfallshanteringen. Kolla in http://www.recycla.se. Där kan man lära sig om det mesta inom återvinning och samtidigt jämföra priser från återvinnignsföretag.
    Det skall vara lätt att recycla!

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv