Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Fredagen den 13:e

13 är ett olycksnummer för skrockfulla, och speciellt otursamt om den 13:e inträffar på en fredag.
    Nu är inte jag speciellt skrockfull. Det finns bara en sak jag inte gör för att det enligt gammalt ska medföra otur. Det är att lägga nycklar på bord. Ända sedan jag blev medveten har jag hört “inga nycklar på bordet, det för otur med sig”. Jag tror inte ett ögoblick på det, men ändå sitter det i “benmärgen” på något sätt.
    Ställde in dagens motionstur (inte på grund av att det är fredagen den 13:e) och gjorde en smörgåstårta istället. Jag ska nämligen besöka min mor (94) idag och tänkte ha med lite gott till kaffet. Tyvärr blev det ingen bra skärpa på bilden. Men jag tror att smörgåstårtan ska smaka bra för det …

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv