Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Ohly roligast

Grönköpings Veckoblad har haft en omröstning om vem som har mest humor av landets partiledare. Partiledarna har mötts parvis och segraren, Lars Ohly, har på sin väg till seger slagit ut Lars Leijon, Maud Olof och till slut Göran P.
    Göran P slog på sin väg till finalen ut Fredrik Rein och Peter Erik. Göran Hägg hade inte en chans mot Maud. Att Maria Wetter förlorade direkt mot Peter Erik var inte så konstigt. Konstigare var att Peter inte gick till finalen!!!

Grönköpings Veckoblad:
Om väljarna skulle väga humorn tyngst i valet av parti skulle den samlade borgerligheten försmäkta i skuggan av vänstern och socialdemokraterna
    Styrkta av framgångarna kanske vänsterpartiet ska profilera sig under parollen Ropen skalla — humor åt alla!

En tågmästare ifrån Spånga
har av grönköpingarne många
utsetts till rikets skojigaste partiboss.
Så nu kan vänstern skaka loss.
“Ropen skalla — humor åt alla” ska väljarna fånga!

Ett förslag till Grönköpings Veckoblad: Varför inte göra en liknande omröstning bland regeringens ministrar. Där finns en hel del rolighetsnissar och, får man säga, “-nissor”. Undras om inte HSB åker ut på direkten.

Lars Ohly, född i Spånga 1957, gick faktiskt med i Folkpartiets ungdomsförbund som 13-åring. Han blev dock snart radikalare och började sympatisera med vänstern. (Det kanske var då han fick mer humor!) Han har arbetat på SJ, först som spärrvakt och tågvakt. Gick tågmästarkurs och blev så tågmästare. Hans titel i riksdagens ledamotsförteckning anges som tågmästare. Som bekant kallar han sig också kommunist.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv