Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Suburbia

Isen är hal? Sanda! har tackat för sig. Men en ny blogg har sett dagens ljus, Suburbia. Någon “förort” är det definitivt inte tal om. Det är INNERSTAN för hela slanten! Det där gick kanske inte hem. Jag kanske har missförstått? Jag menar, ja vad …, jo, att det är toppenbra, ett verkligt lyft! Inget ont om förorterna, absolut inte. MISSFÖRSTÅ MIG RÄTT!
    Vad jag menar är att han Patrick har verkligen lyft sig högt över oss medelmåttor (jag menar i synnerhet mig själv!). Det är verkligen en snygg blogg. Att använda Arial/Helvetica istället för Times gör den dessutom lättläst. Times är svårläst på dataskärmen, om man inte har mycket stor stil. Lycka till med den nya bloggen! (som även finns på engelska). Du får ursäkta, Patrick, att jag lånat din bild utan tillstånd.Jag tycker själv att jag klarar html och css ganska bra. Men jag skulle vilja kunna php och mySQL också. Kanske även asp. När man kommit upp i åren är det lite motstånd som måste övervinnas för att lära nya saker. I synnerhet nya programspråk.
    Nu har Patrick uppenbarat en ny väg för mig, b2evolution. kanske kan det vara något att börja med. Oderland som webbhotell verkar inte så dumt när man studerar deras hemsida.
    Kanske, kanske jag också … jag ska jobba på det.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv