Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Företags och myndigheters e-posthantering

Häng med och visa att du inte tycker att företag och organisationer har bra e-postpolicy. Ämnet har varit uppe tidigare på ett flertal bloggar, problemet existerar dock fortfarande och någon större förbättring kan inte skönjas.
    Enda sättet man kan påverka är att uppmärksamma företag/myndigheter/institutioner på oskicket att inte svara på e-post. När det gäller företag kan man enkelt som kund byta leverantör av tjänsten, men när det gäller kontakt med officiella organ så handlar det om att utkräva ansvar av politiker och andra i beslutande postition. Om man inte gör något så kommer inget heller att ske. Sätt press på dem som inte sköter sig. Det kommer att ge resultat i längden.
    Det är Patrick som har lyft fram det här på nytt. Det är även han som har gjort den nya loggan.

En liten brasklapp: Det finns myndigheter som sköter sig också, t.ex. Skattemyndigheten i Västerås.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv