Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

För bokälskare?

Som hittat: Buy The Penguin Classics Library Complete Collection.
Price — $7,989.99.
    List Price — $13,317.74.    You Save — $5,327.75 (40 %).
Availability: Usually ships within 1 to 3 weeks. Ships from and sold by Amazon.com.    Edition — Paperback.

Vid en hastig genomgång av författarna, fann jag en svensk, August Stringberg med “Tre skådespel” — en dansk, Søren Kierkegaard — men hela tre norska författare, Knut Hamsun, Henrik Ibsen och Sigrid Undset.
Hela verkförteckningen — författare.
Hela verkförteckningen — titlar.

Man kan fråga sig vem köper 1082 titlar som tillsammans väger över 300 kilo. Lägger man böckerna på varann når dom mer än 250 meter över havet, d.v.s. något lägre än Empire State Building. Visserligen har man läsa ett tag framöver, det lär vara cirka en halv miljon sidor, men ändå. Det kan väl bara vara någon som vill fylla några bokhyllor och visa att han/hon är litterär(!). Men i pocket?

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv