Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Nu är jag en Star Trekker

Ska med en gång säga att detta inte är något nytt. Men vad som är nytt är att System47 nyligen har släppt (13 juli) skärmsläckaren Star Trek version 2.2 för Mac. Versionen finns sedan en tid för PC.
    Jag har tröttnat på min nuvarande skärmsläckare så jag installerade den här Star Wars-inspirerade skärmsläckaren. Den gör min Mac till en kontrollpanel för ett rymdskepp — med ljud. Coolt, häftigt eller vad det är ungarna säger nuförtiden. Ljudet går tack och lov att stänga av, om inte annat så för husfridens skull. Finns även som ScreenShoots.
    Programmet är ett Freeware och är på 1,2 MB för Mac OS X (PC 1,3 MB). Finns även för OS 9.
    Lite “barnslig” kanske man har blivit som tycker att det var coolt …

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv