Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Proffs på Photoshop

FRÅN ATT HA varit ett ganska snyggt hus, med mycken snickarglädje, kan det på kort tid förvandlas till ett skräckslott i värsta familjen Adams-stil. Åtminstone om man heter Sébastien Gaucher och är proffs på att använda Photoshop. Vill även du bli duktig på att använda Photoshop kan du lära en del av hans step-by-step-instruktioner.
    Skräckinjagande bild (den högra!), men respektingivande arbete i Photoshop må man säga … Se mer av hans alster här.

Sebastien är “computer animator” och “special effects artist”. Han är fransman och det har tagit fyra år att nå den här klassen i 3D-modellering och animation. Det är inte bara Photshop han använder sig av i sitt skapande, utan också en hel del andra program.

    2D Paint / Cel Animation Product Experience:
    Adobe PhotoShop, Adobe After Effects, Digital Fusion

    3D Animation / Rendering Product Experience:
    Alias|Wavefront Maya, SoftImage, Kinetix 3D Studio MAX

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv