Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Alister Benn

ALISTER BENN ÄR fotografen som växte upp i Skottland och efter att ha bott i Borneo, Malaysia, Thailand, Australien, Cypern och USA nu har, tillsammans med sin hustru Juanli, slagit sig ner i sydvästra Kina.
    På sin hemsida, Available Light Images, visar han LightScapes, Avian samt Flora and Fauna. Underbara foton, som den kanadensiska gammelskogen från Vancouver Islands västkust ovan. Men framförallt hans fågelbilder, Avian, är utsökta.
    Ännu fler av Alisters foton finns på PBase, bl.a. av hustrun Juanli — Juanliscapes.

Run to light from shadow
Sun gives me no rest
Promise offered in the east
Broken in the west
Chase the sun around the world

I want to look at life.. In the available light
    Neil Peart 1989

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv