Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Minnet är kort

DET ÄR OETISKT och helt oacceptabelt det som den kristdemokratiska riksdagskandidaten gjorde när hon försökte infiltrera SSU. Det är väl helt klart.
    Socialdemokraternas partisekreterare Marita Ulvskog är skarp i sin kritik. Men, när det gäller etiska frågor borde hon inte ta till dessa “brösttoner”:

      — Först kunde jag inte tro att det var sant. Det är att göra svensk valrörelse till något som påminner mer om amerikansk presidentvalskampanj. Jag är mycket upprörd, säger Marita Ulvskog till DN.se.

Ulvskog säger att uppgifterna är exceptionella och att stämningen i delar av socialdemokraternas valorganisation är “ganska chockad” …
— Vi vill veta hur länge man arbetat på det här sättet. Vi vill veta om det finns fler som vi ännu inte upptäckt. Vi vill ha ett bestämt avståndstagande från att använda sådana här metoder, särskilt eftersom kristdemokraterna ju gärna vill vara någon slags måttstock för oss alla när det gäller etik och moral. Här har de själva satt det riktiga lågvattenmärket, säger Ulvskog.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv