Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Ryggproblem

Världens längste man är kinesen Xi Shun med sina 2 meter och 36,1 cm.

BESVÄR I RÖRELSEAPPARATEN har nästan var fjärde vuxen svensk enligt en undersökning gjord av en ortoped och socialmedicinare vid Hälsouniversitetet, som är den medicinska fackulteten vid Linköpings universitet.
    Jag har sedan många år återkommande problem med ryggen. Brukar komma så där en två tre gånger per år. Normalt går det över på cirka en vecka, men det verkar som det på senare år tar längre och längre tid för “djäkelskapet” att försvinna. Nu har jag haft ont i över fjorton dagar, även om det har klingat av en del sedan först veckan.
    Man kan undra hur Xi Shun, som enligt Guinness World Records, är världens längste person har det med sin rygg. Han är 2 meter och 36,1 cm. Jag är bara 1 meter 78 cm!
LÄNKAR:
Sina English — World’s tallest man longs to live normal life.
Wikipedia — Xi Shun.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv