Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Stoppa skräpet nu!

I dag presenterade stiftelsen Håll Sverige Rent sin “Skräprapporten 2007” med uppmaningen Stoppa skräpet nu!. Rapporten beskriver nedskräpningsläget i Sverige och presenterar resultat från en ny Sifo-undersökning om människors inställning till skräpet.
    Den här veckan pågår kampanjen Ett renare Sverige. Många skolor runt i landet deltar och även privatpersoner gör sin insats för en skräpfri miljö. Det är några dagar kvar av veckan så än är det inte för sent för oss alla att delta. Och varför bara göra en insats vecka 17, det borde vara vars och ens skyldighet att se till att vi har det skräpfritt i naturen året runt.
    Läs mer på Håll Sverige Rent. Skräprapporten 2007 kan laddas hem som pdf. Se också debattartikel i Dagens DN — “Företagen bär själva ansvar för offentlig nedskräpning”.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv