Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Sveriges sju underverk

I föregående inlägg skrev jag att det kanske vore dags att rösta fram Sveriges sju underverk. Under mina motionsturer på morgnarna brukar jag lyssna på radion. Så också i dag då jag fick reda på att Vetenskapsradion Historia har en sådan röstning. Den pågår till och med i morgon, den 3 juni. Varför har jag inte hört det tidigare, röstningen har ju pågått i tre veckor redan?
    Nåväl, här kan du läsa mer och rösta fram din favorit bland 21 olika förslag. Allt ifrån Göta Kanal till Lunds domkyrka.

Sveriges sju underverk!
Här kan du rösta fram din favorit till Vetenskapsradion Historias lista över Sveriges sju underverk. Under tre veckor presenteras de 21 kandidaterna. Röstningen pågår till 3 juni. Vinnarna presenteras högtidligt den 21 juni.

Så gack nu omedelbart åstad och rösta! Det är inte bara engelsmännen som ska ha egna underverk …

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv