Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Fjärilar och deras färger

Vilka levande väsen kan uppvisa en sådan färgprakt och perfektion som fjärilar? Skulle vara papegojor då, men jag tror att fjärilarna vinner. På Color & Design Blog visas 18 vackra exempel på fjärilar med deras färgpaletter som visar hur det blir “när naturen själv får välja färg”. Bra färgkombinationer för webbsajter eller varför inte när du ska måla om hemma.
Apropå fjärilar och natur är det bra att plantera eller bevara blommande växter i trädgården så att fjärilarna får en god livsmiljö. Lämpliga växter att bevara är tussilago, maskros, korgblommiga och flockblommiga växter. Även blommande buskar, som kaprifol, syren och spirea ger näring åt fjärilarna.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv