Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Nytänkande krävs för bättre miljö

Vindkraftverk och fotosyntes i symbios.
Nytänkande krävs för bättre miljö hävdar Miljöpartiet. Det är bara genom nytänkande det skapas nya jobb och en renare och bättre miljö för våra efterkommande. Och vem kan väl motsäga att det behövs lite nytänkande … Något att tänka på i dag på Världsmiljödagen!
    Nytänkande är det verkligen på Factory Fresh Plants, även om miljötekniken kanske inte har nått så långt som entusiasterna, med hjälp av Photoshop, vill få oss att tro. Ännu — vem vet vad framtiden har i sitt sköte, som man brukar säga …

Imagine taking the finest ideas industry has to offer, and combining them with Mother Nature’s finest. You would end up with USB flowers. A 5-speed cactus. Maybe even a gear driven Venus Fly Trap. What can you come up with?

Factory Fresh Plants.
Factory Fresh Plants 2.
Factory Fresh Plants 3.
Factory Fresh Plants 4.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv