Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

TrekEarth

En underbar “familjebild” från öknen Wadi Ram (Wadi Rum) i Jordan, fotograferat av William Wolny, Polen.

Intresserad av fotografi? Då är TrekEarth det givna valet. Med 14.716 medlemmar från 150 länder och med 236.681 fina foton från världens alla hörn (07-06-09) är det en imponerande skådeplats. Målsättningen är att medlemmarna ska lära sig mer om världen genom foto. Här får du verkligen inspiration!
    På TrekEarths diskussionsform kan man ventilera kameror, teknik, bilder eller olika kuriositeter. Det kostar inget att registrera sig. Du kan lägga in egna bilder och få dem “recenserade” och du kan också lämna synpunkter på andras bilder. Totalt lär det förekomma nästan 1,4 miljoner kommentarer och recensioner av och om bilder, m.m.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv