Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Mac OS X Leopard

Världens mest avancerade operativsystem ännu bättre. I oktober väntas Apple lansera nästa version av operativsystem för Mac — Leopard.
    En av nyheterna är Time Machine, som är ett automatiskt system som regelbundet säkerhetskopierar allting på Macen.Därmed kan man ta sig tillbaka om man har tappat bort någon fil eller återskapa systemet.
    En annan nyhet är Boot Camp, med vilken man kan installera och köra Windows-operativsystem på Macen. Varför man skulle vilja göra det när man riskerar samma virusrisker som i Windows-världen. Dessutom krävs det en giltig licens till en fullständig version av Microsoft Windows: XP Home eller Professional med Service Pack 2, Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business eller Ultimate. (Uppgraderings- och multidiskversioner kan inte användas.)
    Men för den som ändå är intresserad av Boot Camp så finns en betaversion att ladda ner (138 MB).

Förhandsvisning av Mac OS X Leopard.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv