Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Sol, vind och vatten

Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav det är mina drömmar vävda av. Visst kan man hålla med Ted Gärdestad om den fina beskrivningen.
    Också i min drömväv finns inflätat, om än litet, en önskan om att komma ut på böljan den blå när det är sommar och sol. Det är med båt som med bil för min del, jag avskyr att hålla på att “meka”. Därför har jag varken det ena eller det andra. Men man kan ju hyra … Den här Mega-Yachten till exempel. Om man har pengar vill säga, det kostar €325.000 per vecka.
    Maltese Falcon är en $130-miljoners lustjakt som ägs av den 75-årige amerikanske multimiljonären Tom Perkins och tillverkad av det italienska varvet Perini Navi.

Thomas James Perkins, född 1932, var under ett antal år styrelseledamot i Hewlett-Packard. Han avgick i fjol i protest då HP hade hyrt in ett antal privatdetektiver för att med olagliga metoder försökt identifiera vilka styrelseledamöter som hade läckt information.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv