Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Undervattenskulpturer

 

“Vicissitudes” av konstnären Jason Taylor. Skulpturen finns på 4,5 meter djup i vattnen vid Grenada och är 5 meter i diameter. Filmen kan ses i större format på YouTube.

Hans artistiska verk är inspirerade av konstnärer som Richard Long, Christo och Claus Oldenberg. Han har skapat en skulpturpark — under vatten. Skulpturparken ligger vid den sköna östaten Grenada i Västindien.
    Konstnären heter Jason Taylor och föddes 1974. Han har en engelsk far och en guyansk mor. Han har examen från Camberwell College of Art, London med en B.A. Honours i skulptur och keramik. Hans skulpturer finns bl.a. på Trafalgar Square, i Regents Park, Waterloo och i Camberwell.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv