Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Gå händelserna i förväg

Förflytta sig framåt i tiden tillhör science fiction, trodde jag. Men nu, inte för att man kan förflytta sig fysiskt, men man kan få reda på hur man kommer att se ut på sin ålders höst redan när man är nyfödd. Det är ju under alla omständigheter att gå händelserna i förväg …   🙂
    På Phojoe Forensic Art – Age Progression & Regression – laddar man upp ett foto på sig själv (eller någon annan – för inte har Elvis laddat ner sig själv?) och vips är man (eller denne ‘någon annan’) ett antal år äldre. Progress?

Through Forensic Compositing we can do Age Progression/Regression to help investigators solve crimes and find missing people. This service is also available for the general public. Ever wonder what your child will look like in 10 years? Have you lost a Loved one and are wondering what they would look like now…We Can Show You! We can also combine 2 peoples features to predict what their children will look like. Anything is possible.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv