Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

CSS i olika webbläsare

Föregående inläggs “hörn” som de visas i en del olika webbläsare:

Firefox 2.0.0.4
Camino 1.5
SeaMonkey 1.1.2
Netscape 7.2
Safari 3.0.2
Opera 9.2
OmniWeb 5.5.4
Explorer

Jag vill gärna tänja på gränserna när det gäller designen på bloggen. Kanske blir det inte alltid till det bättre! Det finns vissa begränsningar på Blogger, men med css går det ändå att göra en del finesser i layouten. Det blir kanske inte alltid som man tänkt sig beroende på alla dessa webbläsare som inte hänger med i utvecklingen. Och det är inte bara Microsofts Explorer som synes, utan även Apples Safari.
Men i den förnämliga webbläsaren Firefox blir det som jag vill … för jag tänker fortsätta leka ett tag till! Så har du inte redan gått över till Firefox som din standard webbläsare, gör det redan idag!

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv