Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Power Meet

Nu är det laddat och klart att ta emot alla de tusentals “gamla” amerikanska bilar som kommer till Västerås. Det är återigen dags för Power Meet, som i år firar 30-årsjubileum. 5—7 juli hålls världens största bilträff med över 10 000 besökare. I år har det redan kommit rekordmånga amerikanare.
Under fredag, och även lördag, är det den sedvanliga cruisingen utefter fagra Mälarstranden:

Cruising: Numera glids det runt både fredag och lördag. Bästa cruisingen är på fredagen. Lördagen brukar va mer än knökfull. Polisen brukar vara OK, men ibland kan det vara tätt mellan alkoholkontrollerna. En 100 procent nykter chaffis är en livsnödvändighet på Big Meet.

Läs mer om Power Meet:
Power Big Meet — officiell hemsida.
VLT:s Power Meet-sajt där man kan läsa om bl.a.:

“Stanna hemma, raggare!”
Berit Lyckstedt tycker inte om Power Meet och är känd som Power Meet-hataren från tv-programmet 100 höjdare.

Den amerikanske talk show-stjärnan Jay Leno älskar bilar – och önskar att han kunde vara i Västerås under sommaren jubileumsupplaga av Power Big Meet. Nu har han instiftat ett specialpris till sommarens motorfest.

Polisen i Västmanland.
Västerås Stad.
Västerås Mälarveckor.


För de som inte gillar Power Meet och raggarbilar, som Berit Lyckstedt, så anordnas i år ett alternativ under fredag och lördag, nämligen Flower Power Meet – själens kraftmöte. Då tar man sig med båten till fagra ön Elba. Elba som har en restaurang med klassiska skärgårdsdrag, bl.a.
På Elba kan man bada naken, vilket folk uppmanas till, fast bara på anvisad plats (!). Alla som badar näck bjuds dessutom på gratis mat.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv