Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Harlem

Ett stort panorama över Harlem i New York. Panoramat är 13 Gigapixel stort och sammansatt av 2045 bilder. Det är målaren, fotografen och Harlembon Gerard Maynard som är upphovsman. Se också artikeln 2,045 Images Stitched Together to Create 13-Gigapixel Panorama.
    Bästa kvalitet på panoramat får man i HDView, dock bara i MS Internet Explorer (tyvärr!).
    Fler fotografier, och målningar, av Gerard Maynard på hans hemsida.

One sunny summer afternoon in Harlem, the pulse of the city came to a standstill 2,045 times. A camera perched on the roof of a building at 7th Avenue and 110th Street in New York City panned and tilted, capturing the skyline from 4:43 p.m. to 6:53 p.m.

The man behind the camera was Gerard Maynard, a Harlem, New York-based artist.
“I live in Harlem. I have made quite a few images of the Harlem skyline over the past 4 years. I lived in the building on 110th Street, where the photos were taken from. The Harlem skyline is constantly changing,” Maynard said. “The image is about the present, the past and the possibilities of the future. The current Harlem skyline is ragged but full of promise. It has a deep history that can be lost if not remembered.”

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv