Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Ålderskalkylator

Inte för att jag tror på sådant här. Men det är kul att testa ibland. Och på den här Real Age Calculatorn fick jag väldigt fina resultat (!).
    Den som skapat ålderskalkylatorn säger:

Your health, lifestyle, and habits have a dramatic affect on your lifespan. We know smoking robs a person of several years of his life, as do many other activities. It is also well documented that stress, sleep habits, and dieting can affect ones life. A 30 year old man who smokes, is highly stressed, sleeps 5 hours per night, and is overweight could be in equivalent health to a 38 year old man who does not share these conditions. This is called Real Age or Health Age. There are far more conditions that affect age than can be listed here. This test is for entertainment only. If you are concerned about the results please see a doctor.

Självklart ligger det mycket i detta. Mina föräldrar har levt sunt och uppfostrat mig i samma anda. Min far blev 92 år och mor är snart 97 år. Så bra gener borde jag ha.
    Själv känner jag mig inte gammal, även om min biologiska ålder är relativt hög (snart 71). Det stämmer bra med den “verkliga” åldern, jag känner mig absolut inte äldre än 50. Och får jag uppleva min 100-årsdag blir jag (ännu) lycklig(are) …

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv