Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Mitt huvud som en fotboll

Mitt huvud börjar likna en fotboll. Sömmar både kors och tvärs … I dag blev det hela åtta stygn, plus röda slingor i mitt vita hår. Rätt tjusigt faktiskt! Förra gången, den 1 november 2006, blev det bara fem stygn. Det går alltså åt fel håll. Måste nog börja fundera på att skaffa en hjälm.
    Jag kom till och med på vlt.se:

Artikeln publicerad 2007-08-20 11:40
Cyklist och personbil i krock
En cyklist och en personbil kolliderade vid 11.30-tiden på Stentorpsgatan.

Cyklisten, en man, är förd till sjukhus med ambulans. Hans skador ska enligt vakthavande polisbefäl inte vara allvarliga.

Kollidera och kollidera, jag lät bilen passera när den skulle över cykelbanan och ut på gatan. Körde sedan bakom bilen för att komma ut på cykelbanan när bilen helt plötsligt backar. Jag hann se att han backade och försökte komma förbi så snabbt som möjligt. Det hade antagligen blivit mycket värre om jag försökt stanna. Men hann inte riktigt förbi utan bilen touchade mitt bakhjul. Mer behövdes inte för att jag skulle trilla i gatan.
    Sår i huvudet plus spricka i vänster nyckelben och lårkaka på vänster lår. En mycket lätt hjärnskakning blev det också, asfalt är hårt. En sönderklippt skjorta och en likaledes sönderklippt jacka eftersom man inte visste om jag skadat ryggen och inte vågade vända mig på båren innan man undersökt mig ordentligt.
    Just nu, i skivande stund, känner jag mig lite omskakad och mörbultad och med en kraftigt svullen axel. Det värsta kommer i morgon när jag ska ta mig ur sängen … Men jag hade ändock tur. Fälgen på cykelns bakhjul måste dock bytas innan jag kan återuppta cyklandet.
    Det klankas mycket på våra sjukinrättningar, men jag måste säga att de gör ett fantastiskt jobb. Och dessutom är de väldigt trevliga.
    Ursäkta om jag stavat fel någonstans, jag har bara en hand att skriva med, som tur är den högra.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv