Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

San Base

Han har varit intresserad av konst sedan barndomen. Redan tidigt upptäckte han också att matematik och vetenskap var intressant. Och vad var då naturligare än att det blev “dynamisk målning” …
    San Base är en kanadensisk konstnär som är född i Ryssland. Tidigt uppfann han begreppet “Dynamic Painting” och hans skicklighet med programmen och kärleken till konsten har verkligen gett en “briljans” åt hans konstverk.

The Dynamic Paintings can be considered a generative art – an art that has been generated algorithmically by a computer system. However, they are more than that. First of all, they are exceptional art design concepts brought to life using the latest in computer technology. Unlike all other generative art examples that account for just a few basic artistic principles and require very little artist input, the Dynamic Paintings by San Base are truly creations of an artist. This is what sets it far apart from any other works in this area. One can think of Dynamic Painting technology as a new medium – a new form of canvas and paint.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv