Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Mac OS X Leopard

Äntligen alla Mac-ägare, nu kommer det nya operativsystemet Leopard. Den 26 oktober finns det att köpa.
    Leopard innehåller fler än 300 nya funktioner och är den mest imponerande versionen av Mac OS X hittills, enligt Apple. Bland alla dessa funktioner är det speciellt en jag ser fram emot, nämligen “Överblick”:

Öppna filer? Så gammalmodigt, det gjorde man 2006.
Du bläddrar alltså i filer i Finder. Men det är något speciellt du letar efter och du har verkligen inte tid att öppna massor av filer tills du träffar rätt. Här gör Överblick entré. Med Överblick kan du smygtitta på hela filer – till och med dokument med många sidor och video – utan att öppna dem.

Se alla nya funktioner och läs mer på Apple.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv