Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

9-åring går för hemlösa barn

I helgen samlade vi svenskar in pengar till världens barn. Även jag bidrog av mitt “överflöd”. Att nöden är stor bland barnen i tredje världen är känt. Men att även 1 miljon barn är hemlösa enbart i en av USA:s delstater är häpnadsväckande. Världens rikaste nation, som satsar miljarder och åter miljarder på krig runt om i världen …
    Zach Bonner är en 9-åring från Tampa i Florida som planerar att göra en stark insats rapporterar Baynews9. Han ska gå från Tampa till Tallahassee, en sträcka på 250 miles (drygt 400 kilometer), för att samla in pengar till statens mer än en miljon hemlösa barn. Sträckan beräknar han ska ta 23 dagar, 11 miles per dag, mellan den 3 och 26 november.
    Se också Zachs hemsida.
    Baynews9 har fler “vidarelänkar”.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv