Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

En natt i Paris

Västerås har sitt “Hotell Hackspett” 13 meter upp i en ek och “Hotell Utter Inn” tre meter under Mälarens vattennivå. Paris har nu fått sitt Hotel Everland, på taket till museet Palais de Tokyo.
    Hotel Everland är ett installation av de schweiziska konstnärerna Sabina Lang och Daniel Baumann. Från oktober 2007 till slutet av 2008 ingår hotellet som en del i museets utställningar. Efter klockan 18 är det dock reserverat för gäster.
    Den som tänker sig till Paris och bo på Hotel Everland och vakna till en fantastisk utsikt över Paris och Eiffeltornet måste dock vänta ett tag. Hotellet är fullbokat fram till den 21 december i år. Hotellet kan bokas sön-, tis- och onsdagar för 333 euro per natt. Tors-, fre- och lördagar kostar 444 euro. Måndagar är det stängt.
    För så där en tre-fyra tusen euro får man ett rum med en “king-size bed”, badrum och en salong. Och en fin utsikt. De gånger jag varit i Paris har jag bott betydligt sämre, haft sämre utsikt – men till lägre pris …Länkar:
Webbkamera från Hotel Everland, Paris.
Panoramabilder från hotellet.
Filmer från Everland.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv