Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Evig solnedgång

Vi går obevekligt mot den mörkare årstiden. Redan på söndag är det tid att ställa om klockorna igen. Jag börjar redan längta efter sol och värme.
    Solen visar sig förvisso även på vintern. Men de där vackra solnedgångarna är inte så många under den “mörkare” delen av året hos oss, även om de finns. En tröst kan vara Eternal Sunset där 257 webbkameror, vända mot väster, i över 51 länder “jagar” solnedgången” jorden runt. En förutsättning är att solen visar sig …En av webbkamerorna finns i Visby. Den här bilden är tagen kl. 15.34.40 i dag och visar att solen lyser över Stora torget och S:t Karins kyrkoruin.
    Fler svenska webbkameror, trafikkameror och skidkameror finns webbkameror.se.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv