Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

(S)vikare

Borde kalla sig för Nya Moderaterna.

Socialdemokraternas nye partiledare har efter bara sju månader tappat greppet verkar det som. Efter Håkan Juholts och den ekonomiske talesmannen Tommy Waidelichs förslag till skuggbudget stormar det riktigt ordentligt.
    Arbetarbladets ledare, signerad Jenny Wennberg, är inte nådig:

(S)vikare

Socialdemokraterna är kanske egentligen det parti som borde kalla sig för Nya Moderaterna. I går avslöjade Rapport att oenigheten inom Socialdemokraterna nu är stor rörande den kommande skuggbudgeten.
    Partiledningen vill uppenbarligen än en gång göra Socialdemokraterna till Nya Moderaterna, i en tid när Nya Moderaterna vill framstå som Nya socialdemokraterna. Identitetsförvirringen är därmed total.
    Klart är att team Juholt – Waidelich och övriga delar av den Socialdemokratiska partiledningen har haft planer för partiet som visar att man är både döv, blind och lätt korkad.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv