Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Tag Galaxy

Med Tag Galaxy kan man söka bilder på Flickr.

Det här är en väldigt cool sajt, som heter Tag Galaxy, där du kan söka efter bilder på Flickr. Egentligen är det inget nytt, men det är underhållande och visar verkligen upp Web 2-möjligheter på bästa sätt.
    Skriv in en tag – i bilden ovan har jag skrivit in taggen “Stockholm”. Då får man en bild av solsystemet med extra taggar knutna till planeter som man kan använda för att förfina sin sökning. Klicka på solen och se resultatet. Bakom varje bild finns sedan information om bilden och med ett klick kommer man vidare till fotografen på Flickr. Med musen kan du snurra runt och vrida “solen”.
    Testa och klicka och vrida och klicka vidare – rätt kul faktiskt!
    Tag Galaxy.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv