Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Fasadrenovering

Byggnadsställningar runt huset.

Tänk att plast över fönstren kan göra att man känner sig så instängd. För fjorton dagar sedan hade jag båda fönstren på norrsidan, kök och sovrum, “inplastade”. Men det är borta sedan några dagar. I dag fick jag södersidans fönster, vardagsrummet, “inplastat”.
    Den första juli blev Ikano bostad ägare till ett antal hus i Västerås, däribland det hus jag bor i. Nästan omedelbart satte man igång och snyggade upp utemiljön och just nu håller man på att fasadrenovera husen i mitt område. Känns bra med tanke på den förre ägarens försummelse med underhållet.
    Under eftermiddagen har man högtryckstvättat ytterväggar och balkonger, så det har varit lite ovanliga ljud och dessutom, som sagt, lite instängt med plast för fönstren …

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv