Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

EUscreen

EUscreen vill främja användningen av Europas rika och mångfasetterade kulturhistoria.

EUscreen erbjuder gratis online-tillgång till video, stillbilder, texter och ljud från europeiska programföretag och audiovisuella arkiv. Utforska utvalda innehåll från tidigt 1900-tal fram till idag.EUscreen-projektet syftar till att främja användningen av TV-innehåll för att utforska Europas rika och mångfasetterade kulturhistoria.
    EUscreen kommer att skapa tillgång till över 30000 objekt. Genom att utveckla ett antal interaktiva funktioner och dynamiska länkar med Europeana, kommer det att visa sig värdefullt med ett brett utbud för kultur-, utbildnings-och fritidsanvändare.
    EUscreen.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv