Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

DisneyPixars nya film “Brave”

Ny datoranimerad film från DisneyPixar.

Trailer för DisneyPixars nya film Brave. Filmen har premiär på USA-biografer den 22 juni 2012.
    Merida är en skicklig bågskytt och dotter till kung Fergus och drottning Elinor. Hon har bestämt sig för att hugga sin egen väg i livet, och trotsar en urgammal helig sed för bråkiga herrar i landet: massive Lord MacGuffin, buttre Lord Macintosh och elake Lord Dingwall. Meridas agerande släpper loss kaos och ilska i riket, och när hon vänder sig till en excentrisk gammal trollpacka och ber om hjälp, beviljas hon en olycklig önskan. Den påföljande faran tvingar Merida att upptäcka innebörden av sant mod för att ångra grym förbannelse innan det är för sent.
    Officiell Brave Website.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv