Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Möt Flinta i Arizona

Fred och Vilma Flintas hem i Arizona.

De flesta minns säkert den tecknade amerikanska TV-serien Flintstones, som var så populär under 1960–70-talen. Fred Flinta och hans fru Wilma var goda vänner och grannar med Barney Granit och hans fru Betty.
    Den som har vägarna förbi norra Arizona i USA kan få uppleva stenåldern med dessa seriefigurer. Där finns det verkliga Bedrock City, inte en verklig stad naturligtvis, men en plats som har öppet alla dagar utom juldagen.
    Det finns ett Bedrock City uppe i South Dakota också, men de har bara öppet från mitten av maj till Labor Day, vilken infaller första måndagen i september. Det kortare öppethållandet beror förmodligen på det kärvare klimatet upp i norr – tror jag …
    Meet the Flintstones in Arizona’s Real-Life Bedrock.
    Flintstones Bedrock City 1 och Flintstones Bedrock City 2.
    Real Life Flintstones Bedrock Town.
    The Flintstones Bedrock City i South Dakota.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv