Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Stockholms otroligt futuristiska metro

Tunnelbanestationen Solna Centrum. (Foto: Jaap Kramer.)

Oavsett vilken av Stockholms 90 dekorerade tunnelbanestationer du besöker, kan du vara säker på att se något fantastiskt. Bland världens många snygga tunnelbanestationer hamnar många av stationerna i Sveriges huvudstad högt på ”snygghetsskalan”.
    TechGraffiti är nästan lyrisk över konstverken: på vissa ställen känns det som en gigantisk grotta – eller kanske en Bondsk skurkbas. I andra liknar det en science fiction-rymdstation. Och sedan finns det en del som ser ut som ett blodkärl som löper genom någon form av jättecyborg.
    Stockholm’s Incredible Futuristic Metro (drygt 20-talet foton).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv