Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Filmerna

Människor tittar på en 3D-film på nyöppnade Minglar bio i Yangon, Myanmar, den 19 april 2012.

Att dra en bra historia på en stor skärm förblir universellt. Även om vi tittar på filmer på nya sätt – vilket möjliggörs av mobila enheter, streamingtjänster och privata filmer – så är den sociala upplevelsen att samlas i mörkret tillsammans i kollektiv fantasi fortfarande oförminskad.
    Nästan varje land har en prisutdelning eller filmfestival, vilket gör de kommande Oscarsgalorna bara till ytterligare en i en ändlös parad för filmälskare. Här är bilder som visar när vi tittar på, gör och firar filmen …
    The movies: loving the silver screen (40 foton).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv