Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

DRM-stol

Stolen klarar åtta sittningar.

DRM-stolen klarar endast ett begränsat antal sittningar innan den självförstörs. Antalet användningar var satt till 8, så att alla kunde sitta ner och njuta av en enda gång på stolen. En liten sensor känner av när någon sitter och påverkar en räknare, som räknar ner. Detta var en 48 timmars långt projekt, från idé till färdig videoinspelning.
    DRM står för Digital Rights Management, även benämnt Digital Restrictions Management, är en samlingsbeteckning för ett flertal olika tekniker som har till mål att från utgivarens perspektiv kontrollera spridning och användning av digitalt material såsom film, musik, ringsignaler och liknande. Och stolar … 🙂

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv