Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Fantastiska tegelskulpturer av Brad Spencer

Tegelstensskulpturer av Brad Spencer, North Carolina.

Skulptera i hårda medier såsom marmor och sten kräver hammare och mejsel och massor av slipning, men att skapa mjuka, mänskliga former av rött tegel verkar minst lika svårt. Men skulptören Brad Spencer kan skapa sådana fantastiska former av stelt men smuligt keramiskt material.
    Brads tegelskulpturer fångar verkligen utseendet och känslan av att barn klättrar runt på en tegelvägg, barnens kroppar förvandlas till synes till sten när de spelar, komplett med murbruk som går genom deras kroppar när de kör genom väggen. Han skapar skulpturer av alla typer av tegel, också fristående skulpturer av väggar med reliefer.
    Brad Spencer, Sculptor.
    Se också Extraordinary Brick Sculptures by Brad Spencer.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv