Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Kamouflerande staket

Spegelstaket.

Trött på alla de vita staket som kantar gatorna i för övrigt idylliska förorter? Kanske skulle detta spegelstaket av konstnären Alyson Shotz falla i smaken. Men, förmodligen är det nog inte någon som vill installera ett där det finns rådjur och annat vilt som springer runt i full fart. För att inte tala om alla onyktra! Och dessutom är det knappast hållbart och att hålla det fläckfritt är en mardrömslik uppgift. Men trots det är det en smart idé, som fångar ögat samtidigt som det smälter in i miljön.
    Se fler coola bilder på kamouflerande staket på Homes and Hues: Forget White Picket Fences, This One Reflects Its Surroundings.
    Alyson Shotz.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv