Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Arkitektoniskt imponerande bankbyggnader

Puerta de Europa Tower, Madrid, Spanien. (Foto: VoLGio.)

Det är väl ganska säkert att säga att vi förknippar bankerna i första hand med att förvärva och förvalta pengar snarare än med “state-of-the-art architecture”. Men de högkvarter och kontor i några av världens ledande finansiella institutioner är lika imponerande som de stora mängder kapital som passerar genom deras händer.
    Arkitektföretagen kan tänja på gränserna när man utformar bankbyggnader, och frukterna av deras arbete kan ses i städer runt om i världen. De gör verkligen mycket attraktiva platser att arbeta i. Här är 30 av de mest arkitektoniskt imponerande bankbyggnaderna i världen.
    Finance Degree Center: The 30 Most Architecturally Impressive Banks In The World.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv