Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

“Pandas On Tour” tog över Taipei

Pandor på gatorna i Taipei. (Foto: Lesily2.)

Gatorna i hamnstaden TaipeiTaiwan invaderades av 1600 pandor nyligen. Men denna härliga syn innebar inte ett försök av den svartlappade björnen att ta över staden. Dessa papier-maché-pandor var bara det senaste steget i “Pandas on Tour”, skapad av Världsnaturfonden för att lyfta fram den svåra situationen för utrotningshotade djur runt vår planet.
    Utställningen – eller vad man nu ska kalla den – har rest runt i världen sedan 2008. Detta var första gången i en asiatisk stad, men de har bland annat besökt många städer i Tyskland och andra delar av världen.
    Pandas World Tour Takes Over Taipei.
    Pandas on Tour – Der WWF auf Tour durch Deutschland.

“Pandas on Tour” – WWF på turné genom Tyskland.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv