Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Ljuslådor fulla med Fairy Tale magi

Akvarellpapper och ljus skapar stämning.

Pappersmodell-konstnärerna Deepti Nair och Harikrishnan Panicker, som kallar sig Hari & Deepti, har tagit sagan från det skrivna ordet till pappersmodeller som berättar en historia full av mystik och spänning.
    Deras flerskiktade design skapas med hjälp av styvt akvarellpapper, som de skär och ordnar i lager för att ge betraktaren en känsla av djup. De slutför fantasieffekten genom att lysa med ljus från baksidan, vilket ger pjäserna en härligt varm glöd, som man sällan sett i papercraft-konstverk.
    Vdeon nedan visar skapandet av något som heter “Rise and Skate”, som skapades för AIGA Colorados Bordo Bello skateboardkonstshow.
    Hari & Deepti.
    AIGA Colorado.
    Bordo Bello.

Mycket arbete bakom “kulisserna” …

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv