Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Googles ombyggda kontor i Amsterdam

Entrén vid Googles kontor i Amsterdam. (Foto: Erwin Boogert.)

Google har öppnat sitt ombyggda huvudkontor i Amsterdam, och företaget har inte misslyckats med att leverera den egendomliga estetiska utformning det har kommit att bli känt för. Liksom de andra högkvarteren Google har utomlands, inkorporerar detta kontor gott med lokala inslag i designen.
    Från kommunala cyklar till stroopwafels (sirapsvåfflor) som hänger från taket, har detta kontor många saker som är typiska för holländsk kultur. Den nya designen är inspirerad av garaget där Larry Page och Sergey Brin startade Google.
    Google’s New Office In Amsterdam Is Full Of Bikes, Waffles, And Other Wonders.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv